Segítene egy kedves ember fizikában, illetve ha tud kémiában is?
Így van! Írd ki ide!
Az már nem jó, ha nem kedves ember, de segít!
Csak a tisztánlátás végett:
az illető a leendő dolgozatát akarja megoldatni mással úgy, hogy amint megkapja a feladatot, kiküldi, hogy oldd meg.
No comment...
Tisztázás végett:
Egy segítőkész embert kerestem,valóban. És nem hozzád hasonlót,nem is értem,hogy miért írtál,ha nem ad nekem,a "kérdezőnek" megfelelő választ. Másrészt! A tanárunk nem azt várja el,amit magyaráz,vagy ami a könyvben szerepel,hanem a saját kis fiktív valóságában lévő feladatokat ad,másféle megoldásokkal,mint amit tanulunk,mellesleg 70éves,ha nem több. Remélem világosan fogalmaztam drága kommentelő;)
T. Kérdező!
Még véletlenül sem szeretnélek megkeresni facebookon.
(nem érdekel a neved, és hogy milyen a profilképed, ennek két oka van az egyik, hogy nem ismerkedni akarunk, hanem segíteni a másik, hogy nincs facebookom)
Írd ki ide a problémádat vagy legalább fotóval oszd meg. Valaki (nem csak egy ember) biztosan tud segíteni, de még azt sem tudjuk, hogy miben kell segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!