Valki tudn segíteni egy köszöntő írással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egy rövid köszöntőt kell írni de nem tudom a köszöntő szabályait meg minden, nem tudom megjegyezni soha, könyvebe meg nem találom.
A téma: Anya kórházban van, nem lehet bemenni hozzá és születésnapja van?
Eddig eljutottam:
Kedves Anya!
Boldog születésnapot kívánok...
De hogyan tovább?
2010. ápr. 8. 17:51
1/2 anonim válasza:
Elég sz@r kapcsolatod lehet anyukáddal, ha hivatalos köszöntőt akarsz neki küldeni. Ha az én anyám feküdne a kórházban, és akkor lenne a születésnapja, én levelet írnék neki. Nem hivatalosat, személyeset.
2/2 anonim válasza:
Elsőnek: ez egy feladat észkombájn...
Kérdezőnek: képzeld magad bele a helyzetbe és úgy írj 5-6 mondatot. És a végére menjen, hogy boldog születésnep, szeretünk és hiányzol, gyógyulj meg mielőbb. A többi meg töltelékszöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!