A Ludas Matyi nevezetu mubol feladtak egy feladatot es kene egy kis segitseg?
Figyelt kérdés
Az a feladat hogy a film es a mu kozott keressunk kulonbsegeket! Nagyon neheznek talalom a feladatot es tobbszor elolvastam es megneztem a muvet .... Es nem ertem hogy mi az ertelme ennek a feladatnak ! Koszonom elore is valaszokat!!2016. ápr. 15. 08:47
1/2 Csicsky válasza:
Most nem tudom, hogy mi értendő különbségnek. A filmekben általában nincs minden benne, ami az írásműben, sok minden ki van hagyva, mert máskülönben nagyon terjedelmes lenne, csak sorozatként lehetne megcsinálni. Akkor most a kihagyott részek, részletek is különbségnek számítanak, vagy csak az, ami másképpen van tálalva, mint az írásműben?
Ha film megvan DVD-n, akkor azt tanácsolom, hogy nézz meg belőle egy kicsi kis részt, aztán ezt hasonlítsd össze az írásművel és jegyezd fel a különbséget/különbségeket és aztán így menj végig az egész filmen. Talán így könnyebb lesz a feladat. Jobbat sajnos nem tudok mondani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!!!:) amugy az hogy"maskeppen van talalva" ezt ertette a tanar kulonbsegnek ! Bocsi nem voltam egyertelmu!
2016. ápr. 18. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!