Házi feladatom az alábbi: Le kell írnom a különbséget Puskin:Anyegin című műve és a film között. Esetleg valaki letudná írni?
Olvasd el a könyvet, (ha nincs meg segítek: könyvtár) majd nézd meg a filmet (azt hiszem, a Youtubon is fent van).
U.I: Jó olvasást, filmnézést. :)
Ammyiszor, de annyiszor volt már hasonló kérdés. Nem emlékszem rá, hogy valamikor is érkezett érdemi válasz azon kívül, hogy: "nem oldjuk meg a házidat". Moat sem lesz másképp
2-es válaszadó vagyok.
De miért nem olvasod el? Nem olyan rossz, nekem végül is tetszett. A film sem rossz. De mivel én ha olvasok valamit akkor előttem van a történet mintha filmet néznék, és én a könyvben lévő karaltereket (külsőségük alapján) másképp képzeltem mint a filmben a színészeket. De a könyv és a film között vannak különbségek. Érdemes elolvasni.
Anyegin a filmben kevésbé mondható bűnösnek a filmben, mint a regényben. Az Olgával való
kapcsolatot például a filmben Olga kezdeményezi, míg a regényben Anyegin kezdeményez, azért,
hogy bosszantsa Lenszkijt. A párbajnál is felfedezni vélhetünk különbségeket. A film sokkal nagyobb
hangsúlyt ad a párbaj szabálytalanságaira. A párbaj előtt a filmben Anyegin békülni szeretne, de a
regényben ilyenre nem kerül sor. A film zárójelenete egy hozzáadott jelenet a történethez, mikor is
Anyegin az erkélyen üldögél és Tartjana levelét várja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!