Töriből plakátot kell készítsek a :igazságtalankodás a mai modern világban . Valaki tud segíteni? Április végére be kell adjam :S
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 17:05
1/10 anonim válasza:
De mit jelent az, hogy igazságtalankodás a mai modern világban? Mondasz példát rá, mert nem igazán értem:/
2/10 A kérdező kommentje:
hát pl. hogy egy Merci egy bevásárló központ előtt parkol a mozgás sérültek helyén
2010. ápr. 3. 17:16
3/10 anonim válasza:
Én arról készítenék hogy miért a külföldi multikat támogatja a kormány a magyar kisvállalkozások helyett.
4/10 A kérdező kommentje:
az a baj hogy olyan téma nem volt :P
2010. ápr. 3. 18:01
5/10 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk milyen témák voltak? Anélkül nehéz segíteni. Vagy úgy gondoltad, hogy megcsináljuk helyetted?
6/10 anonim válasza:
17:49-es vagyok.
Okoskám azért nem ártott volna felsorolni a témákat.
7/10 A kérdező kommentje:
mivan?én ezt a témát választottam szal nem kell pattogni
látom ide nem járnak értelmes emberek
2010. ápr. 3. 20:36
8/10 A kérdező kommentje:
meg mit akartok a témával?fent van h mivel kell írjak :igazságtalankodás a mai modern világban 8-|
2010. ápr. 3. 20:38
9/10 anonim válasza:
Pl. csinálhatsz plakátot a harmadik világ és a fejlett világ összehasonlításaként. Hogy "már nincs gyarmatosítás, minden ember szabad elvileg, de mégis Afrikában éheznek, Európában/USÁ-ban meg pazarolnak az emberek". És ezt lehet értelmezni igazságtalannak. Vagy hogy valaki a származása/vallása/pártállása miatt kerül hátrányos helyzetbe, ez is klasszikusan igazságtalan helyzet.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. ápr. 3. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!