Hogyan tudom megfelelően formázni a következő weblapkészítési feladatot?
Figyelt kérdés
elkészítettem ugyan , de az enyémbe túl hosszúak a sorok , és nem tudom hogyan kell kialakítani mintán látható képet.
válaszotokat elore is köszönöm
Kép 1( a minta) : [link]
Kep 2 ( munkám) : [link]
2016. márc. 4. 12:48
1/3 A kérdező kommentje:
Kompozert használok .
2016. márc. 4. 12:50
2/3 anonim válasza:
Én így hagynám: az ablak szélességétől függ, milyen hosszúak a sorok. Nézd meg, hogy ha kisebbre veszed az ablakot, akkor máris olyan formára lehet hozni, mint amit linkeltél.
Ha nagyon fontos, akkor vagy a <body> szélességét kell beállítani (alapértelmezetten auto), vagy az egész weblapodat bele kell tenni egy konténerbe (pl. <div>-be) és a konténer szélességét kell beállítani.
Konkrétabban nem tudok segíteni, nem ismerem az általad használt programot.
3/3 anonim válasza:
(Megjegyzés: ha nem írja a feladat, hogy a szélességel bármit is csinálni kell [értsd: nem írja a feladat, hogy X szélességű], akkor hagyd így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!