Fiatalkori bűnözés és annak kialakulása szakdolgozathoz honnan tudnék anyagot gyűjteni? Többi lent!
Helló Mindenki!
A fent említett témáról kell nekem kb 20 oldalt írnom.
Eddig írtam a témaválasztás indoklásáról, a fiatalkorú bűnöző fogalmáról, az antiszociális magatartás kialakulásának jellemzőiről és a deviáns viselkedésről.
Sajna a folytatásban szorultam meg , mert ha rendes bűnözésről lenne szó akkor simán irhatnék a munkanélküliségről meg stb...de sajna nem ez a helyzet, itt a fiatalkorúakról van szó...szóval esetleg valami tipp?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szakdolgozat révén nincs témavezetőd, konzulensed?
Van egy raklap szakirodalom könyvtárakban.
Kriminológia könyvek, pszichológia könyvek, büntetőjog, jogszociológia, szociológia stb.
Ha ezeket a szavakat, amiket ide leírtál, beírod googleba, rengeteg mindent fogsz találni.
Szia!
Konzulenset még keresnem kell, neki kell majd írnia egy oldal véleményezést az egészről,amit be kell másolnom ugyan úgy a szakdogába.
Hova jársz, hogy ennyire tájékozatlan vagy? Tényleg vannak ilyen pocsék helyek, ahol mindenféle információ nélkül hagyják a hallgatót?
Én nem is értem ezt, az utóbbi években miért írták ki minden második házra, hogy főiskola...
Javaslom keress konzulenst, témavezetőt. Ő azért van, hog y végigkísérje munkád, és a felvetődő kérdésekben segítséget/javaslatokat adjon.
Elmész a tanszékre, ahol kiírták ezt a témát és érdeklődsz. Ez a teendő.
Micsoda világban élünk...
Igaza van az utolsó valaszadónak, ez egy okj-s képzés.
Bementünk a terembe és a tanár kiaadott egy lapot amin fel voltak sorolva külömböző témák, én a fent amlítettet választottam.
Annyit mondott el róla a szakoktató hogy erről a témáról kell írnom 20 oldalt kb és a konzulensnek keressek valakit aki véleményezi majd a munkám..
Sajnos igen tájékozatlan vagyok ilyen téren mert még nem írtam szakdolgozatot meg nem volt részem ilyen konzulenses dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!