Holnap írunk Örkény István : Tóték c. műből. Segítség? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Irodalom tanárunk kedvence, hogy olyan kérdéseket tesz fel ebben a dolgozatban, amit a rövidítésben nem lehet elolvasni. Aki olvasta, jártas a műben, tudna olyan tényeket adni, amit csak az olvasmány elolvasásával tudhat meg? Gondolok olyanra, hogy meg volt említve, hogy hány bajusz szőrszála Lajosnak. :D Mellőzzetek olyan válaszokkal, hogy olvassam el, meg miért nem olvastam el. Sajnos a 12. évfolyam nekem ilyen, nem fért bele az időmbe, másra készültem. Köszönöm előre is! :)2016. febr. 14. 18:03
1/2 anonim válasza:
Pedig sokat veszítettél, az egyik legjobb olvasmány a középiskolában. Rövid és szórakoztató. De mondjuk annyit megtehettél volna, hogy megnézed a filmet, vagy színházba mész, ha már olvasni lusta vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő válaszod! Említettem, hogy nem volt időm olvasni, pár napot kaptunk az elolvasásra, nem volt időm erre. Tanultam hétvégén, szinte minden nap nehéz dolgozatok, felelések várnak rám.
2016. febr. 15. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!