Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki megtudná nekem mondani,...

Valaki megtudná nekem mondani, h Toldi Miklós miben halt meg?

Figyelt kérdés
A tanárom azt a feladatot adta fel, hogy írjunk Toldi Miklós haláláról egy újságcikket.
2016. febr. 7. 12:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nézd azért vagyok veled ilyen bunkó mert elegem van av
2016. febr. 28. 00:37
 12/26 A kérdező kommentje:

Azért vagyok veled ilyen mert elegem van mar abbol hogy mindenki mindenkit kijavit. Es kepzeld meg van mar a tervem. Es sokkal eretteb is vagyok mint ahogyan "kiismertel". Helyesen irni ha nem tudok akkor oke. Elottem van meg az elet h megtanuljak helyesenirni. Nem akarok ebbol vitat csinalni szoval zarjuk le. En kerek bocsanatot toled es te kersz tolem bocsanatot.

En azert mert paraszt moson valaszoltam neked, te azert mert belem kotottel. Mind a ketten hibasak vagyunk. De hat ez van. Egyebkent meg, model szeretnek lenni majd. Az meg viszonylag jol keres.

Egyebkent nem izzesagbol de szabad tudnom hogy hany eves vagy?:s

2016. febr. 28. 00:41
 13/26 anonim ***** válasza:

"Elottem van meg az elet h megtanuljak helyesenirni."

Na, erre tényleg kíváncsi lennék.

Arra kérlek, hogy ha ez sikerült neked, akkor gyere ide vissza, és írd le.

A kérdés - remélem - még itt lesz, én pedig várom a válaszod. Idősebb vagyok nálad, de remélem, hogy még megérem ezt.

Be is jelölöm a kérdést, hogy megkapjam az értesítést.

2016. febr. 29. 10:14
 14/26 A kérdező kommentje:

Hmm szoval nalam sokkal idosebb vagy:D

Egyebkent azert irok ekezet nelkul -mint ahogy elmondtuk mar egyszer- mert az iphonen ugyan van helyesiras javito, de az nagyon elviselhetetlen..:/ Mindent atjavit helytelenre.. igy marad a hagyomanyos mod, gyors iras es ekezet nelkul. De viszont.. eloben a helyesirasom sokkal szebb es helyesebb. Csak egy gaz van:/rohadt ronda a kezirasom:ss Egyebkent milyen kerdest irjak le helyesen? Ezt nem igazan ertettem bocsanat.

2016. febr. 29. 22:42
 15/26 A kérdező kommentje:

Jah felfogtam.

Nézd nem akarok bunkoskodni megint veled. De azért mondjuk te is eggyuütt érezhetoő lehetnél velem. Telefonról -Bocsanát a kifejezésért- szar sem fog helyesenírni.

De ha ennyire muszáj neked akkor tessék ékezettel írok. Az hogy helyesen az nem biztos😂

2016. febr. 29. 22:46
 16/26 A kérdező kommentje:
Egyébként könyörgök áruld el a kórodat, légyszíves!
2016. febr. 29. 22:47
 17/26 A kérdező kommentje:
eggyütt* érezhető*
2016. febr. 29. 22:48
 18/26 anonim ***** válasza:

"áruld el a kórodat"

Kösz, egy kicsit megfáztam, de más bajom nincs.

Miért kérdezed?

2016. márc. 1. 10:23
 19/26 A kérdező kommentje:
korodat* ._.
2016. márc. 1. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:

Félek tőle, hogy ezzel az a legfőbb célod, hogy jól belém kössél.

Ha fiatal vagyok, akkor azért (hogy merek beszólni neked) - ha meg idős vagyok, akkor azért (mit ugatok a sírból). Ha véletlenül középkorú vagyok, akkor meg azért (foglalkozz inkább mással, nem vagy a tanárom, stb).

Legyen elég annyi, hogy nálad idősebb vagyok, de még elég fiatal ahhoz, hogy megérjem azt, amikorra te is megkomolyodsz.

Hogy tényleg megtanulod-e a nyelvünket anyanyelvi szinten - na, erre vagyok kíváncsi. Elég nagy hátránnyal indulsz, meg gondolom, a környezeted sem valami szuper - de nem reménytelen a helyzeted.

2016. márc. 1. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!