Tudnátok segíteni ebben?

Figyelt kérdés

Nem ebbe a kategóriába tartozik de máshol nem kaptam rá választ és remélem itt vannak olyanok akik eltudnak vonatkoztatni attól a ténytől, hogy nem értenek az ilyenfajta kapcsolásokhoz mert itt nem is az lenne a lényeg hanem, hogy szerintetek mindkét megoldás helyes-e mert a leírás vélekedésem szerintem úgy írja, hogy egy adott álláshoz választhatok a 4 nyomógomb közül és ennyi de amúgy meg bevannak számozva a nyomógombok és helyzetek.

[link]

A kék számok azt jelzik melyik állás lesz. (nem így kell megcsinálni egy pneumatikus kapcsolást de most csak a logikai segítség miatt kötözgettem össze)

Előre is köszönöm ha valaki válaszol! Bocsi, hogy hosszú lett és hogy rossz kategória de az itteni emberek az utolsó "reményem".

2016. jan. 28. 17:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!