Le fordítaná ezt nekem valaki?
Figyelt kérdés
A hobbi az egy szabad tevékenység amit szabadidőben csinálni tud az ember.Nekem több hobbim van ,eléggé változatos ember vagyok.A hobbijaim:motorozás,néptáncolás,boxolás és focizás.Az egyik legrégebbi hobbim a focizás ,már kis óvodás korom óta focizok és még mindig nem untam meg .A mnotorbiciklizést 14 éves koromban kezdtem el amikor megkaptam a motorbiciklimet.Nem nagy motor csak 49 cc.több tunning alkatrészt vettem már rá ,a végső sebesség amivel mentem az 94 km/h volt . A táncot ezelőtt 3 évvel kezdtem el,nagyon szeretek táncolni.A boxolást a tavaly nyáron kezdtem el ,ősszel abba hagytam az iskola miatt ,de otthon hétvégén valamikor magamba valamikor barátokkal szoktam edzeni.A boxolást azért szeretem ,mert ki tudom tombolni magam. Több hobbi van még ilyen például a horgászat,az úszás vagy kézilabda.Vannak még extrém hobbik ilyen a hegymászás vagy az urban exploration: Ők az urban explorerek, akik szabadidejükben a nagyközönség elől elzárt építményeket, például elhagyott gyárakat, lakatlan társasházakat, katakombákat vagy épp csatornákat derítenek fel .2016. jan. 21. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!