Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » The railway children tartalom...

The railway children tartalom kene nekem sehol se talalom. Kell egy olvasonaplo es abba szereplok, tartalom kene. Linkeltek oldalakat?

Figyelt kérdés
Sehol se talalok olyan oldalt ahol tartalom van. Elolvasnam a konyvet szivesen probaltam is de nem megy egyszeruen nem ertem. Pentekig kene olvaso naplo. koszonom elore
2016. jan. 4. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
2016. jan. 4. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogy a fenyőbe nem találtál tartalmat róla? - még a Wikin is rajta van, ha beírod a gugliba a címet, az az első találat

[link]

Itt elolvashatod magyarul - olvasónaplóhoz az is segítség, s gondolom, hozzám hasonlóan, magyarul Te is gyorsabban olvasol.

[link]

2016. jan. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!