Milyen praktikáitok vannak életrajz tanulásra?
Figyelt kérdés
Rengeteg életrajzot kell megtanulnom, és a magolás sosem ment nekem, de tudom hogy ez az egyetlen megoldás. Van valami praktikátok, módszeretek ami segítheti a tanulásukat?2015. dec. 14. 12:24
1/2 anonim válasza:
Van már kiforrott tanulási technikád, stratégiád? Mindenki máshogy tanul, érdemes időt és energiát szánni arra, hogy rájöjj, neked mi a leghatékonyabb módszer. Nekem pl. az segít, ha saját jegyzetet készítek, kézzel írom, mert azzal már sok mindent megtanulok belőle. Van, aki hangfelvételre felmondja az anyagot, és azt hallgatja sokat.
De segíthetnek a különböző vizuális technikák is, pl. az, hogy a vázlatot kiszínezed, jelzéseket raksz rá, esetleg valamilyen gondolattérképet készítesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A színezős módszert használom gyakran, csak ennél már úgy érzem ez sem segít. Kipróbálom amiket írtál, hátha segítenek. :))
2015. dec. 14. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!