Írnom kell magamról pár érdekességet, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Milyen dolgokat írhatnék, tudnátok példákat mondani? Eddig minden, ami eszembe jutott, az olyan, amit inkább nem írnék le :D2015. dec. 11. 20:53
2/7 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy engem jellemezz, okoska, hanem hogy _példákat_ ha tudnátok írni, azt megköszönném.
2015. dec. 11. 21:11
3/7 anonim válasza:
Nem is téged jellemzett. Na, de az egy dolog, hogy nem érted, mit írt az első válaszoló, de az durva, hogy nem látod, milyen értelmetlen a kérdésed. Honnan tudnánk, mi érdekes veled kapcsolatban, ha nem is ismerünk?
4/7 A kérdező kommentje:
Én értem, mit írt az első, ti nem értetek engem. Arra gondoltok, hogy azt várom, hogy engem jellemezzetek, de akkor még egyszer leírom, hogy nyilván NEM erről volt szó. Példákat várok, hogy mit tudom én, írjam le mit szeretek szabadidőmben csinálni, csak ne ilyen elcsépelt dolgokat, hanem valamit, ami tényleg érdekes lehet.
2015. dec. 11. 21:42
5/7 anonim válasza:
Márpedig az pl. érdekes lenne, ha érdekes a hobbid stb., de tudni kéne rólad valamit, hogy lássuk, miről is volna érdemes írnod. De mindebből nekem az jön le, hogy egy baromi unalmas ember vagy, semmi sem érdekes veled kapcsolatban. Így nem lehet semmit sem javasolni.
6/7 A kérdező kommentje:
De ti például mit írnátok magatokról a hobbijaitokon kívül? Egyébként igazad van, azért a rám jellemző "különlegesebb" hobbikat éppen leírhatnám, de azt meg túl személyesnek érzem. Talán ez a baj, hogy túl sokat adok más véleményére (ez a kis jellemzés fel lesz olvasva az egész osztály előtt...)
2015. dec. 11. 22:01
7/7 anonim válasza:
hát együttérzek kérdező nem nagyon tudsz mit csinálni, csak olyanokat tudsz írni, hogy miket szeretsz csinálni,mi érdekel, mi hogy hatott rád, mármint hogy pl, mért kezdett el valami érdekelni, vagy olyan életbeli eseményekről amik nem nagyon személyesek, de nem is érdektelenek vagy esetleg valamit tanultál régebben amit nem sokan Ez szerintem egy osztály elé kiállva marha nehéz, mert az ember nem akar mindent elmondani magáról, sőt pont az érdekesebbeket nem valószinű pont azért mert személyes , kivéve persze ha az ember imád önfényezni, na az tud magáról locsogni :) ez mondjuk nem volt sok segítség, de legalább értem a problémád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!