Ezeknek megoldása? Sgítenétek? Köszi! :3
1.Hol épült ki Európa első f.alatti szfi.vasútja?
2.Mi a honfoglalás 1000.évfordulójának ünnepe?
3.Mi az önkényuralom fenntartására létrehozott szervezet?
4.Kikkel kormányozta Ferenc József birodalmát?
5.Ki a sz.harc bukása után emigrációba vonult magyar vezető?
6.Mivel kíván rárontani ellenségével az,aki nem a passzív ellenállást választja?
7.(Mondatkiegészítés)
Budapesten hatalmas építkezések folytak ebben az évben,ekkor indult el pl. Európa első mozorkocsis üzemű .........
Nagyon szépen köszönööm!:3
(Ez hf.csak nem találom sehol a megoldást,a tk.-nk sz_r,a neten meg...hat én nem láttam sehol ezek megoldásait.Még egyszer köszi a segítséget!:) )
Elég nehéz elhinni, hogy egy hetedikes tankönyvben nincs benne a Millennium ( [link] )... szerintem nyugodtan dobd el. :)
Mivel földalatti vízi vasútról nem hallottam, az első földalatti Londonban épült, de neked nagy eséllyel a kontinens első földalattija kell, ami úgy mellesleg a mienk, Budapesté, és merő véletlenségből pont a Millennium évében adták át. És ha egy kicsit kutatgatnál a hálón... az "első motorkocsis üzemű" kulcsszóra pl. ezt találnád: [link]
Szerintem Kossuth neve is benne lehet a könyvben, vagy tényleg tedd a tűzre... jó keresgélést és sok sikert a többi kérdéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!