Elmagyarázná valaki mi az a mátrix szervezet?
Figyelt kérdés
Menedzsmentből ezt vesszük de semmit nem értek abból amut leirtunk :( köszönöm2015. okt. 30. 14:59
1/7 anonim válasza:
Hát az egy állandósult projektszervezet. :)
3/7 anonim válasza:
Hát, ezt inkább lerajzolni lehetne. :)
A lényeg talán az, hogy az embernek kvázi két főnöke van.
Van egy 'legal', aki a szabadságokat jóváhagyja, akivel a fizetést megbeszéled, aki engedélyezi pl. a laptop táska rendelésed és van egy operatív főnököd, akitől a napi munkád kapod.
A wiki egész jól leírja: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
A wikit is elolvastam, de nem igazán értem a lényegét, de ahigy az utolsó leírta már érthetőbb.
Tudnatok mondani valami hasonló példát a funkcionális és divizionális szervezetre is?
2015. okt. 30. 15:33
5/7 anonim válasza:
Nah akkor mondd meg a menédzsment tanárodnak, hogy a Feri mátrix szervezetben dógozik, és az összes f.asza tele van vele...
6/7 anonim válasza:
"de ahogy az utolsó leírta már érthetőbb"
Szerintem az első is azt írta le... :D
7/7 A kérdező kommentje:
Vagyis te :D
Nem értettem mit értettél azon hogy állandósult szervezet, nagyon nem értek ehhez a menedzsmenthez
2015. nov. 2. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!