Légy jó mindhalálig olvasónaplót kell írnom. Valaki segítene?
Több kérdésem is lenne.
1. Keress a regényben fontos helyszíneket bemutató rövid részleteket, add meg a fejezet számát, és idézz részletet.
2. Milyennek látod a regény alapján a 19. század végi Debrecent?(saját szavakkal)
3. Gyűjtsd össze azokat a helyzeteket, amelyek megmutatják Misi szorongásait, félénkségét.
4. Idézz a regényből néhány gondolatot, amelyben Misit követendőnek tartod!(esetleg saját szavakkal)
5. Csoportosítsd a regény szereplőit a szerint, hogy Misit támogatták, hátráltatták, vagy közömbösek voltak iránta.
6. Milyen tapasztalatok, megpróbáltatások, csalódások érik Misit a felnőttek világában?
7. Idézz a regényből Misi tanárait bemutató részleteket. Mutsad be saját szavaiddal milyennek látod a Misit vallató tanárokat.
Ezek lennének a kérdéseim.
Előre is köszönöm a válaszokat!
1. válaszoló: nem azt kértem hogy csinálják meg helyettem, és ez nem a házim, és ha nem akarsz segíteni akkor ne kommentelj.
2. válaszoló: már elolvastam a könyvet csak rég volt
3. válaszoló: ebből a linkből nem tudok megválaszolni egy kérdést se, de azért köszönöm
4. válaszoló: már elolvastam a könyvet, de a filmet megnézni már nincs időm, de azért köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!