B.Katikaa kérdése:
Mit írjak, ha fogalmam sincsen róla?
Figyelt kérdés
Töriből az a házi dolgozatom, hogy a katonaságról írjak, hogy milyen az életük kint a csatatéren, valamint, hogy a szex/kanossági gondjukat hogyan oldják meg. (Nem így mondta a tanár, de ez volt a lényege). És igazából fogalmam sincs, hogy hogyan oldották meg. Szerintem segítettek egymáson, de jó lenne biztosra menni. Ha tudnátok, akkor kb időkre kéne bontani, hogy több legyen az "infó". Pl; az első héten még jól bírták.2015. okt. 25. 21:01
1/7 anonim válasza:
nemi erőszakkal oldották meg, irhatod példának BUdapest 1945-ös szoviet megszállását amikor a nőinket megeröszakolták a ruszkik.
2/7 anonim válasza:
Nézd meg a túl a barátságon-t, nem lesz több gondod a házival
3/7 anonim válasza:
Egyes csapatoknál brómos teát ittak, ami elnyomta az ilyen jellegű vágyaikat, erről még nagyapám mesélt.
4/7 A kérdező kommentje:
3. köszönöm
2015. okt. 25. 21:29
5/7 anonim válasza:
"nemi erőszakkal oldották meg"
- A háborús nemi erőszak legkevésbé a nemi vágyról szól.
6/7 anonim válasza:
de igen arról szól. Vagy te tudsz úgy megdugni valakit, hogy a diktátorod parancsba atta, hogy meg kell alázni a nőket ? mert ha nem kívánod hát... az úgy nem igazán megy :) Szóval inkább tsss. Én írtam a legjobb kommentet, nincsmit.
7/7 A kérdező kommentje:
De végülis érthető, hogy egymással szexelnek.
2015. okt. 26. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!