Irodalom házi? Odüsszeusz?
Figyelt kérdés
Házi dolgozat: az istenek szerepe az Odüsszeiában+ Odüsszeusz jellemzése példákkal. nagyon megköszönnèm ha valaki válaszolna rá...#Odüsszeusz #itodalpm
2015. okt. 20. 20:09
1/7 anonim válasza:
mikorra kell?
egyébként olvastad-e a művet?
2/7 anonim válasza:
"Irodalom házi?"
Nem nekünk, hanem neked!
Olvasd el, és írd meg a házid! Ha ez neked megerőltető, akkor hagyd ott az iskolát és menj el utcát söpörni!
3/7 A kérdező kommentje:
minnèl hamarabb kène...
olvastam a művet , a filmet is megnèztem , de ezekre a kèrdèsekre nem tudok válaszolni...
2015. okt. 20. 21:32
4/7 anonim válasza:
"olvastam a művet , a filmet is megnèztem , de ezekre a kèrdèsekre nem tudok válaszolni..."
Akkor nem vagy alkalmas a házi dolgozat elkészítésére.
Ennyi.
Ha futóversenyen indulsz, és nem hozod a szintidőt, akkor mással futtatod le a távot?
5/7 A kérdező kommentje:
èn úgy tudtam hogy ide ki írhatom a kèrdèseimet... ere való ez az oldal...
2015. okt. 21. 06:54
6/7 anonim válasza:
"èn úgy tudtam hogy ide ki írhatom a kèrdèseimet... ere való ez az oldal..."
Csak te nem kérdeztél, hanem azt várod, hogy más csinálja meg helyetted a házidat.
7/7 acelsziv válasza:
Nem is azért kapod az ívet, amiért kérdést írtál ki... Hanem azért, mert egy olyan dologról van szó ami nem készség, hanem szorgalom kérdése. Én majdnem 20 éve olvastam a könyvet, de nagyjából még most is megvan a válasz, tehát benne van a műben - ha tényleg elolvastad és fel is fogtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!