Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Légy jó mindhalálig segítség?

MGamer33 kérdése:

Légy jó mindhalálig segítség?

Figyelt kérdés

Fel adtak a könyvel kapcsolatosan pár kérdést de nekem nagyon nem tetszik a könyv, ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném. A kérdések:

1) Az igazgató szerepe

2) Családi kapcsolatok:

Nyilas Misi

Török család

Orczy család

Dorogy család

3) Pósalaky szerepe

4) Tanári bíróság szerepe

A válaszokat fogalmazásban kellene megírni.

Előre is köszönöm annak aki segít!

2015. okt. 12. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a nagyon nem tetszik azt jelenti, hogy elolvastál belőle maximum 10 oldalt, és végig se olvastad.

A megoldás, hogy olvasd el a rövidített változatot.

Utána pedig fogalmazd meg a saját szavaiddal, hiszen ha normális tanárod van azonnal leesne neki, hogy nem te írtad.

2015. okt. 12. 20:10
 2/4 acelsziv ***** válasza:
Tudod nekem se tetszett. Sőt még olyan embert nem láttam akinek tetszett volna. De az élet olyan, hogy ami nem tetszik azt is meg kell csinálni ha egyszer kötelező. Ha már ez nem tetszik mi lesz később? Odüsszeia? Hamlet? Goriot apó? Hülyét fogsz kapni.
2015. okt. 13. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Amúgy tanártól függ, hogy mennyire tudja felkelteni a gyerek érdeklődését.

Személy szerint a Goriot apót imádtam. :D

2015. okt. 13. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:

OFF: Ez változó bárkinél, én a Goriot apót utáltam, de mondjuk Csehov Sirályát imádtam, illetve Kosztolányit minden mennyiségben. Személyiség kérdése.

A Légy jó mindhalálig tipikusan az a mű, amiről már annyi, de annyi dolog fent van a neten, hogy az valami félelmetes. Ha már nem olvastad el, tegyél bele ennyi munkát, hogy keresel választ a kérdésedre.

2015. okt. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!