Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » SOS. Odüsszeüsz kalandjairól...

SOS. Odüsszeüsz kalandjairól kell fogalmazást írni aki olvasta segítene?

Figyelt kérdés

Fogalmazás kell -Odüsszeusz társa voltam- cìmmel tehát ugy kell elmesèlni a törtènetet mitha èn ott lettem volna velük lehetőleg minnèl hosszabban (2 oldal nagy alapu füzet). Od. egyik kalandját kell kiválasztani (a kŭklopszosat lètszi ne) ès arròl kell lehet mult idobe vagy ilyen visszaemlèkezès szerűen megfogalmazva.

A bevezető rèszben be kell avatni az olvasòt roviden az eddig törtèntekbe. Ha valaki már irt ilyent ès leìrná vagy segìtene annak megköszönném. Èrtelmes válaszokra megy a zöldkèz :-)

2015. okt. 4. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Olvasd el,nem olyan sok! :) [link]

Ha elolvasod egyből sikerülni fog!

Én már olvastam! Kezdj bele és,ha sikerült írnod legalább 25-30sort írj nekem és segítek!

2015. okt. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!