Valaki segítene angol fogalmazásban? Még a mai nap kellene.
Már írtam, hogy tudok, de kérdést még mindig nem látok.
Ez a Te házi feladatod, nem az enyém, majd Te szépen lefordítod.
Mi nem megy?
Nem tanultál még soha angolt?
Nincs tankönyved, amiben le vannak írva a nyelvtani szabályok?
Nem használtál még soha szótárt?
Vagy csak általános életképtelenség?
Aha.
Ha nem tudod, ne ellenőrizd, majd a tanár megteszi, ezért van ott.
De persze bemásolhatod a megoldást (akár le is fényképezheted), majd mi ellenőrizzük.
Furcsa, nekem meg úgy tűnik, hogy az előző hozzászóló (#1,3,5.) igenis segíteni akart.
Semmiképp nem szeretnélek megbántani sem a gyermekedet, sem Téged, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a gyermek sem tanult angolt.
A szobám pink színű - harmadik-negyedikes anyag, a "van benne" negyedik-ötödikes. Végül is javíthatom, de azzal megint csak nem nagyon lesztek előbbre. Érdemes lenne a tanárnál korrepetálás felől érdeklődni.
My room is pink. There is/are (ezt sohase nem tudom:) a bed, a wardrobe, a desk and a TV in it. There is a treadmill, too, which I rearly use. But I have a guitar and a laptop which I use every day. I love my room very much... nagyjából.
Amit Te, ill. a gyermeked írt:
A szobám egy nagy rosszban van, egy tévé, egy éjjeliszekrény, egy gitár, egy zongora, egy futópad. Általában tévét nézek, gitározom vagy zongorázom. (ez a mondat jó, csak a TV nagybetű és én a piano elé is kitenném a "the"-t) Ritkán használom a futópadot. (ez is jó.)
A kettőből biztos össze tudtok hozni valamit.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!