Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit jelent ez a német szó? :...

Mit jelent ez a német szó? : Servicekräfte vmi foglalkozás elvileg! Kérlek, sürgőőőős! Köszi a segítséget!

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
pincer(ek) :)
2010. márc. 9. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:

hát így egyben nem nagyon hallottam még, de az tuti, hogy külön a service=szolgáltatás, krafte=erők...ugyhogy rakd össze, nem tudok jobb fordítást bocsi :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__495168-..

Nézzetek be ide ha van egy kis időtök, és írjatok néhány hozzászólást!!! Köszi :)))

2010. márc. 9. 19:52
 3/8 A kérdező kommentje:
külön lefordítgattam..deháátt:S:S nem sikerült összeraknom! 1. válaszoló: tuti h ezt jelenti?:$ köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 9. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
19:50-es vagyok, elfelejtettem odairni, hogy amit irtam nem biztos, csak elsore ez ugrott be:) egy szovegkornyezet jo lenne
2010. márc. 9. 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:
otársaim mondták, h benne volt a dolgozatban, h pályázatot kellett rá írni..és azt sem tudom mit jelent a foglalkozás, így hogy írjak állásra pályázatot :S
2010. márc. 9. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha én nem tudok egy szót tökéletesen lefordítani, akkor beírom a gugliba és képeket kérek rá. Íme.

[link]

2010. márc. 9. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Kiszolgáló személyzetet jelent.
2010. márc. 15. 10:12
 8/8 A kérdező kommentje:
kööööszönöm a segítséget!:)
2010. márc. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!