FÖLDRAJZ Miért USA a világ legerősebb gazdasági hatalma?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 17:57
1/3 anonim válasza:
ilyen volt földrajz dolgozatomban is!én ezt írtam:
-A világgazdaság egyik vezető hatalma,az ország ipari termelésének 2/3-a a 3 régióból származik,gazdasági szerkezete megújult,hatalmas az érdekszférája!! ennyi remélem segít!!
2/3 anonim válasza:
Szerintem azért, mert megvanaka nyersanyagjai, szinte mindent meg tud termelni és óriás a piaca országon belül. Nem szorul külföldi eladásra.
Ez az én véleményem.
3/3 anonim válasza:
azért mert ha feltűnik egy ország, amelyik veszélyeztethetné ezt a gazdasági erőt, akkor annak vezetőit felkeresik, megpróbálják lefizetni, ha az nem megy eltüntetni, és ha az sem megy, akkor lebombázzák! A pénzintézetek pedig folyamatosan bővülnek (világbank stb.), amelyek kihasználják a laikus embereket, országokat az egész világon! de persze nem csak ezért! A világ vezető gazdasági hatalma valójában nem is egy ország, hanem egy pénzintézet vezetője. Nézd meg a legerősebb gazdasági hatalmak listáját, és nem az usa lesz az első, hanem egy multinacionális cég. (amely persze pont ott székel) - General motors, Nike, magánkézben lévő világhatalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!