Idén leszek végzős, érettségi stb. Na meg a felvételi is. Szükségem van a nyelvvizsgára, angolból szeretném letenni, a szóbeli elsőre meglett, azonban az írásbelin 2x is meghúztak. Ősszel mindenképpen le kell tennem, ha plusz pontot szeretnék?
Mert ha jól tudom februárban van a felvételi,viszont akkor nekem már bizonyítványomnak kell lennie nem?
Sajnos a kifejezések nem mennek angolból,emiatt a szöveget egyszerűen nem értem.
17F
értem,nos eléggé stresszelek,mivel túl vagyunk 1 költözésen,és a környéken nincs angoltanár.
Az is motivál,hogy bekerüljek az egyetemre,hogy elhúzhassak innen.
Köszi a gyors választ,azért csak készülök.
Nos ez részben a nyelvvizsgától is függ. A szabály az, hogy akkor kapsz rá plusz pontot ha dokumentumok feltöltési határidejének a végéig fel tudod tölteni akkor érvényes. A feltültési határidő változó (nyilván nem fog szombatra esni), idén ez július 9 volt. Nem kell azon aggódnod, hogy ősszel le kell tenned, én pl. az angol érettségim után 3 nappal mentem el nyelvvizsgázni, és így is volt időm feltölteni a papírokat.
Amire viszont ügyel, hogy a nyelvvizsga papírt kérd! Ne csak online megnézhető tájékoztatásod / emailed legyen róla, mert az nem tudod feltölteni a felvire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!