Aki látta a 2015-ös matek érettségi feladatokat, mit gondol, mennyire volt nehéz?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 17:20
1/11 anonim válasza:
Nem volt nehéz. Igaz én emeltet írtam.
2/11 anonim válasza:
nem csak láttam, tegnap írtam is érettségin :)
volt 1-2 nehezebb feladat meg pár könnyű, csak becsapós, de összességében nem volt olyan vészes
könnyű se, de annyira nagyon nehéz se
megoldható volt
ha kicsit figyelmesebb vagyok, jobban sikerült volna (így 82 pontot számoltam a hivatalos megoldókulcs alapján)
3/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem volt nehéz.Bár én csak az első részét láttam, de egy-két trükkösebbnek mondható feladatot leszámítva lazán megírható volt jóra.
4/11 anonim válasza:
Szar vagyok matekból, megnéztem az összes érettségit, meg írtunk próbát is, mindig 2 es 3 as megvolt, most meg szépen bukni fogok olyan mocskosul nehéz volt (közép szint).
5/11 anonim válasza:
Nehezebb volt mint az előző éviek.
6/11 anonim válasza:
93%-os lett, és amit el is rontottam, mind figyelmetlenség volt primitív példákon belül. Nem volt benne koordináta-geometria, trigonometria is csak elvétve, logaritmus is csak a választható feladat egyik alpontjában, a valszám pedig finoman szólva sem volt komplikált. Aki erre azt mondja, hogy nehéz volt, az másból se tudott volna sokkal jobbat írni.
7/11 anonim válasza:
Nekem éppen a logaritmusos meg exponenciális függvények hiányoztak, mivel azokból nagyon jó vagyok. :D
Az első része egyáltalán nem volt nehéz, a második nekem okozott fejtörést, pedig nem vagyok rossz matekos. Az ötösben már nem reménykedem, de remélem, a négyes megvan.
Egyébként szerintem az volt a fő probléma, hogy a 3 választható eléggé hasonlított egymásra, és akitől az ilyesmi témák távol állnak, annak nehéz volt választani.
8/11 anonim válasza:
Sose értettem hogy hogy lehet matek érettségin megbukni. Direkt mindig úgy van megcsinálva hogy aki nem hót hülye az simán átmegy rajta. Az első rész pl a szakmunkások miatt van benne, hogy ők is átmenjenek.
9/11 anonim válasza:
ti se ismeritek a "hót hülye" fogalmát
10/11 anonim válasza:
Lehet, de attól függetlenül egy kettest nem nagy művészet összekaparni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!