Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nem tudom megcsinálni! Tudnáto...

Magyarvitez1 kérdése:

Nem tudom megcsinálni! Tudnátok segíteni ötletet adni?

Figyelt kérdés
Érvelést kell írnom, a technika hatása az emberek életében, hétköznapokban (előnye, hátránya..stb.) Internetes forrást lehet használni, csak me másolt szöveg legyen. Hiába kerestem google-on több oldalon keresztül, nem találtam semmit a témával kapcsolatban. Úgy nagyjából tudom miről kellene írni, csak a bevezetést meg a befejezést nem tudom. Válaszotokat előre is köszönöm! Ja és minimum 2 oldal kellene.

2015. ápr. 29. 07:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Előnynek leírnám, hogy a gépekkel nagyon sok ember munkáját lehet kiváltani, a robotokkal hibátlanul lehet munkát végezni, nem megy WC-re, nincs cigiszünet, nem fárad el, 24 órában tud dolgozni, precízebb mint az ember, csak karbantartani kell, meg energiát kell neki adni.

Továbbá elég egy embernek megtervezni valamit és onnantól mindenki használhatja, az interneten sok okos ember tud ötletet adni, ezáltal hatványozottan lehet a hibákat megvitatni és kijavítani. Ezt is a technikai fejlődésnek köszönhetjük, a számítástechnikának, internetnek.

Hátránya:

Az ember ellustul, elhízik, már nem kell kimenni a mezőre búzát aratni mert a gépek elvégzik,

a gépek elveszik a munkát az emberek elől,

a technikai fejlődéssel elszigetelődnek az emberek, mert egyre többen csak online élik az életüket az emberek. Már ki sem kell szinte mozdulni mert mindent online lehet rendelni, kiszállítanak mindent.

2015. ápr. 29. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Az okos eszközök elterjedését, ennek előnyeit, hátrányait írjad le. Erről nagyon sok anyag van.
2015. ápr. 29. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!