John W. Pelley könyve a "Biokémia - Gyors segítség a sikeres vizsgához" megéri?

Figyelt kérdés
Várom válaszát,akinek valaha birtokában volt ez a könyv.

#biokémia #john w. pelley #edward f. goljan
2015. ápr. 26. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem használtam, de ismerőseim szerették. Ádám Veronikánál biztosan jobb.
2015. ápr. 26. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Megéri megvenni.

Ajánlanám, hogy ha megteheted, akkor menj be egy könyvesboltba, ahol van, és lapozzál bele.

Nagyon ötletesen, és élvezetesen adja át az egyébként eléggé száraz, és uram bocsáss' de unalmas anyagot.

2015. ápr. 26. 17:08
 3/5 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló: AZ ismertebb üzletek közül a Shopline árulja,de ők is csak netes rendelésként szerzik be,üzletben nem árulják a múltkor már rákérdeztem. :(

Van tipped,hogy hol tudnék belenézni?

2015. ápr. 27. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán egyetemi könyvtárakban. Szerintem az összes orvosi egyetemi könyvtárban található legalább olvasható, ha már nem is kölcsönözhető példány.

Amúgy nem "nagy" pénz, szerintem hasznodra fog válni, persze nyilván nem látok más pénztárcájába.

Ha otthon lennék, csinálnék róla pár képet, de sajnos egy hamar nem kerülök haza.

2015. ápr. 27. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Esetleg valakinek nem lenne egy eladó példánya? Jelenleg egyik könyves boltban sem lehet beszerezni. Vagy esetleg pdf formátumban nincs meg valakinek? Előre is köszi!

2021. dec. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!