Melyik kötelezőt olvassam el? Ábel a rengetegben, Légy jó mindhalálig, Rómeó és Júlia
Figyelt kérdés
Melyiket olvassam?
Melyiket ajánljátok?
Ábel a rengetegben
Légy jó mindhalálig
Rómeó és Júlia
2015. ápr. 22. 13:04
1/11 anonim válasza:
Szerintem a Rómeó és Júliát. Az a legrövidebb.
2/11 anonim válasza:
vótmá...
nem jártok ti osztályostól ide?
amúgy kit akarsz becsapni? úgyse olvasod el, filmből meg musicalből a rómeó és júlia a legjobb
4/11 A kérdező kommentje:
Képzeld el fogom olvasni, jelenleg is olvasok.
2015. ápr. 22. 13:35
5/11 anonim válasza:
Mivel mindhárom kötelező olvasmányod, az általad leírt sorrendben megfelelő!
6/11 anonim válasza:
olvasd az Abel a rengetegben-t , az nekem nagyon tetszett. kozepes terjedelmu, nem tul hosszu es nem tul rovid, nem tul romantikus.
7/11 anonim válasza:
ez már legalább a 3.ilyen kérdésed...
már 2 x válaszoltam is.
ennyi idő alatt már elolvashattad volna mindenkit.
még mindig az ábel a rengetegbent ajánlom
9/11 anonim válasza:
Egyértelmű választ szerintem nem fogsz kapni, hiszen hogy kinek melyik tetszik jobban, személyfüggő.
Nekem konkrétan a Légy jó mindhalálig volt az egyik kedvencem, sőt szerintem Móricz Zsigmondnak ez az egyik legjobb regénye.
Akár érdemes megnézni videón is, azt hiszem a youtube-on megvan. Persze a könyv a legjobb és a legizgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!