Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ki tud valamit az akkori NDK...

Ki tud valamit az akkori NDK (Német Demokratikus Köztársaság) nevezetességeiről? SÜRGŐS LENNE

Figyelt kérdés

Német órára kellene egy olyan prezentációt csinálnom,hogy az NDK akkori nevezetes helyei. Például az Alaxanderplatz,meg a tanárom beszélt valami kilátóról is,de csak ennyit sorolt fel és nekem ennél több hely kellene. Szóval tudnátok nekem küldeni olyan oldalt (vagy oldalakat)amiben le van írva minden ilyen akkori ismert hely?

Vagy esetleg a turizmusról (60-70-es évek):A keleti és a nyugati családok a Balatonra jártak üdülni és tudtak csak egymással találkozni. Erről szóló oldalakat

2015. ápr. 18. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbálj meg németül keresni, hihetetlen sok infót találsz a neten.. Ezt kb 5 másodperc alatt találtam:

[link]

"Auswahl von Sehenswürdigkeiten und Kunstwerken, die in der DDR entstanden" résznél annyi nevezetes helyet találsz, amennyit csak akarsz.

2015. ápr. 18. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Drezda

Semper opera

2017. febr. 26. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!