Angol szöveg írása?!

Figyelt kérdés

Write a letter to a friend giving him/her your and your friends’ news. Use ideas from the previous activily.

100 szóba kellene írni, lány vagyok szóval lánynak..és ha valaki segítene magyarul is irja már le mit jelent köszönöm

2010. febr. 20. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
hülye vagy?
2010. febr. 20. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:
te lehet:D
2010. febr. 20. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Kicsit legyél önállóbb, lányom! :)

Például mi, olvasók nem tudjuk, mi volt az előző feladatban (previous activity), így nem nagyon tudunk ötletelni. ;)

És szerintem sokkal segítőkészebben állnának hozzád az emberek, ha megírnád a levelet magyarul, vagy angolul, olyan szinten, ahogy tudod - fordításban szívesen segítenék én is. De helyetted nem fognak dolgozni.

2010. febr. 21. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ird meg magyarul, kezd el leforditani, es biztosan lesz valaki, aki kijavitja a hibakat. (pl en)
2010. febr. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!