Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen jogai vannak a tanárnak...

Milyen jogai vannak a tanárnak, miket vonhat kérdőre?

Figyelt kérdés

Középiskolás, 9. osztályos tanuló vagyok.

Az osztályfőnök mindenkit arra utasított, hogy írjuk le 3 napra a napirendünket: mikor és mennyi ideig tartanak a tevékenységek, melyeket csinálni szoktunk . Feltehetőleg az osztály rossz tanulmányi eredménye miatt kérte. De egyáltalán joga van hozzá? Ugyanis úgy érzem, semmi köze ahoz, hogy én mit csinálok a szabadidőmben, pláne, hogy a tanároknak nincs rám panasza és 4-es tanuló vagyok.

Van erre valami jogszabály, vagy hasonló?

2015. ápr. 10. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
írj jamut ellenőrizni úgy se tudja,felesleges lázongani
2015. ápr. 10. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi gond. Ilyet velunk meg alsoban is csinaltattak. Nyilvan azokat a dolgokat ird le, amiket le akarsz irni. Nyilvan, ha valamit nem akarsz megosztani vele, nem irod le. Ebbol ne csinalj problemat, sokkal szemetebb tanarok is vannak...
2015. ápr. 10. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
kamut* bocsi telefonról írok,első voltam
2015. ápr. 11. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért adta ezt a feladatot az osztályfőnök, hogy egy kicsit lásd át te is, hogy mire mennyi időt szánsz és, hogy meglásd, hogy mi fölösleges esetleg az elfoglaltságaid közül, amik helyett tanulhatnál. Természetesen nem fogja mindenkiét egyesével felolvasni meg átolvasgatni. Ez inkább egy olyan feladat akar lenni, amivel a rosszabb tanulóknak segíthet, hogy hogyan tudnának többet tanulni. Nem kell ezért feljelentést tenni, ez egy osztályfőnöki órán kiadott önismeretei feladat. Ha nem akarod megcsinálni nem csinálod meg. Nem fog kérdőre vonni, de hidd el, ha megcsinálod, akkor sem fog visszaélni a napirendeddel
2015. ápr. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!