Ez igy helyes? Everybody had in his life a dangerous situation, so me too. Vagy hulyeseg?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 19:52
1/8 anonim válasza:
Hát elég helytelen, meg nem is így fejezné ki, én nem raknám múltba:
Everybody has dangerous situations in their lives, so do I. / so did I have (one).
3/8 anonim válasza:
Ez present perfectnek van szánva, mindenkinek volt már ...Everybody has had. A határozó pedig a tárgy után jön, az igét mindig a tárgy követi. Nem tűnt fel, hogy a legkevésbé se angolos a szórend? A me too teljesen jó, de minek oda a so?
4/8 anonim válasza:
Megkérdeztem egy skótot, hogy helyes-e ez a mondatom, azt mondta igen:
Everybody has been in a dangerous situation in life, so have I.
5/8 anonim válasza:
Nem a témába vág, de már egyszerűen nem állom meg: hogy jutott eszedbe egy őrült szadista terrorista szervezet nevét felvenni? És hogy nem tiltják ezt az oldal üzemeltetői? Ez nem vicc, ez véres tömeggyilkos katasztrófa! Nem szórakozásra való, minden jóízlést nélkülöz!
6/8 anonim válasza:
Akkor off:
Tökéletesen ráéreztél a lényegre, megbotránkoztató a nevem, de pont ez a lényege, erre a névre mindenki felkapja a fejét, polgárpukkasztás az egész, csak páran komolyan veszik.
7/8 anonim válasza:
Hát jobb lenne másképp pukkasztani a polgárokat, nem tömeggyilkosokkal! Ez ízléstelen! És neked jó, hogyha egy általad nem látott idegen megpukkad? Mert nekem például kimondhatatlanul irritáló! Akárhányszor "rád" nézek. És nem kéne, hogy ennek a gondolatát te élvezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!