Létezik olyan verselemzéseket, fogalmazásokat összegyűjtő fórum, ahol a tartalomhoz csak regelt tagok férhetnek hozzá?
"Az érdekel, hogy az osztálytársaim ne találják megy ugyanazt a verselemzést mint én, és írjuk le ugyanazt."
- Erre tudok egy nagyon tuti megoldást: írd meg Te. Azt biztos, hogy senki sem másolja le. És ezt most komolyan mondom.
És igenis lopásnak minősül, ha más gondolatát a sajátodként írod le forrásmegjelölés nélkül. Ezt az egyetemen már nagyon komolyan veszik.
Egyébként ilyen oldalról nem tudok; ezek mind nyílvánosak, de ha regisztrálni is kellene, azt az osztálytársaid ugyanúgy megtehetnék.
1. Nem mondtam, hogy nem jelölném meg a forrást.
2. Nem mondtam, hogy szószerint másolnám ki.
3. Nem mondtam ugyan, de most mondom, hogy az osztálytársaim ahhoz túl lámák, hogy regeljenek valahova.
Egyszerűen csak nem akarok ugyanabból a forrásból dolgozni, mint a többiek, miért olyan nagy bűn ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!