Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Létezik olyan verselemzéseket,...

Létezik olyan verselemzéseket, fogalmazásokat összegyűjtő fórum, ahol a tartalomhoz csak regelt tagok férhetnek hozzá?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Álmodsz róla, hogy a tanárod ne jöjjön rá, honnan loptad a házit? Tudtommal nincs ilyen oldal. Szép álmokat.
2010. febr. 16. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
A tanárom nem érdekel. Az érdekel, hogy az osztálytársaim ne találják megy ugyanazt a verselemzést mint én, és írjuk le ugyanazt. 2. Szerinted miért lopás az, hogyha valaki fölteszi a netre a saját háziját egyértelműen abból a célból, hogy mások leírhassák, és te igénybe veszed? Ha valaki felajánl valamit, és elfogadod, az nem lopás...
2010. febr. 16. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:

"Az érdekel, hogy az osztálytársaim ne találják megy ugyanazt a verselemzést mint én, és írjuk le ugyanazt."

- Erre tudok egy nagyon tuti megoldást: írd meg Te. Azt biztos, hogy senki sem másolja le. És ezt most komolyan mondom.

És igenis lopásnak minősül, ha más gondolatát a sajátodként írod le forrásmegjelölés nélkül. Ezt az egyetemen már nagyon komolyan veszik.

Egyébként ilyen oldalról nem tudok; ezek mind nyílvánosak, de ha regisztrálni is kellene, azt az osztálytársaid ugyanúgy megtehetnék.

2010. febr. 17. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért lopás, mert a tanárodnak már a saját neved alatt akarod beadni.
2010. febr. 17. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:

1. Nem mondtam, hogy nem jelölném meg a forrást.

2. Nem mondtam, hogy szószerint másolnám ki.

3. Nem mondtam ugyan, de most mondom, hogy az osztálytársaim ahhoz túl lámák, hogy regeljenek valahova.

Egyszerűen csak nem akarok ugyanabból a forrásból dolgozni, mint a többiek, miért olyan nagy bűn ez?

2010. febr. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!