Szerintetek egy éjszaka alatt fel lehet készülni egy 15 perces előadásra, aránylag idegen témából és prezentáció (PPT) összerakásával?
Van egy sëggfëj tanár a színteren.
Ez a tanár néha bizony tényleg egy büdös bunkó.
A tudását elismerem, méltányolom, hogy Ő a minden műszaki tudományok nagy-nagy doktora...
De emberileg veszélyes, és én már félek Tőle. Bármibe képes a legagresszívabb módon belémkötni : Pl. már a legelső dolgozatom kapcsán egyből egy cinikus és fenyegető levéllel kezdte, amiért én mertem név helyett a rendszerben kapott kóddal beadni a dolgozatot (az előző iskolámban meg csak úgy engedték).
Azóta is kötözködik, ahol tud, néha másban is, de mivel tudja, hogy én nem vagyok pofátlan, paradox és idióta módon pont engem szeret hergelni.
Most ismét nála van egy órám.
Ezen az órán a teljesítés 3 feltétele közül az egyik, hogy helyette (ebbe most kérem ne menjünk bele, mert ez teljesen nyílvánvaló) megtartsunk egy előadást.
Nem szabott egzakt határidőt, viszont már az előző órán agresszívan ß@szogatta a csoportot, hiába próbáltam én egyetlen személyként lehűteni, de nem lehet.
És holnap ismét Ővele lesz órám, és már félek Tőle, hogy gondol egyet, és mindenkit kollektíven buktat.
És igaz, hogy már azért jópár órát elß@$ztam azzal, hogy megpróbáljak valamilyen témát PRECÍZEN KÖRÜLJÁRVA, TISZTESSÉGESEN összehozni, de a másik 16 óra mellett és amellett a követhetetlen anyag mellett, amit Ő tart ezen a kurzuson, felülmúlja a képességeimet.
Viszont ma megtudtam, hogy 10-15 perces előadást is elfogad - én eddig min. 45 percre próbáltam anyagot összehozni.
Erre talán összetudnék valamit hányni, amiről nagyjából még úgy is tűnne, hogy értek hozzá, de kérdés, hogy ez egy PPT megcsinálásával hozzá egybekötve egy éjszaka alatt összehozható. (értsd.: végig fennmaradva)
Amúgy a kurzus : Számítógépes Grafika (tematika szerint kizárólag 3D, és annak is a matematikai hajtatása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!