Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ez így jó? Vki jó németes?

Ez így jó? Vki jó németes?

Figyelt kérdés
Ich habe die anregende Klassenfahr gefallen. Wir haben ein schönes Stadt besucht. Zuerst wir haben hohen Berge gesehen. Dann besuchen wir eine alten Kirchen. Sie war interessant.Wir haben einem netten Mädchen getroffen. Sie war die Hostess. Am Nachmittag besuchen wir ein altes Koloster. Ich glaube war sehr langweilig. Um 16 Uhr haben wir das feine Abendessen bekam. Dann ist zu Hause abgefahren mit einen altes Bus.
2015. márc. 7. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
A google fordító nem érthetö szöveget produkál. Ez az egész így érthetetlen zagyvaság.
2015. márc. 7. 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Képzeld nem google fordítóval csináltam hanem saját magam. Ha nem tudsz értemeset hozzászolni, akkor ne válaszolj semmit a kérdésemre. Vagy akkor segíthetnél kijavítani a hibákat.
2015. márc. 7. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Van benne csomó hiba (sajnos)

Mir hat die anregende Klassenfahrt gefallen

(Nekem tetszett az osztálykirándulás)

2015. márc. 7. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:

jemandem (Részes eset) gefaellt etwas

vlkinek tetszik vlmi (magyarban is részes eset)

2015. márc. 7. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha jól értettem az első mondatot,akkor nagyon tetszett neked az osztálykirándulás, viszont akkor így hangzik

In diesem Jahr habe ich mir die Klassenfahrt sehr gefallen.Mit meiner Klasse sind wir in einem Stadtrundfahrt gewesen. Zuerst wir haben die hohen Berge gesehen. Dann haben wir eine alte Kirchen besichtigt. Sie ist sehr interessant gewesen. Wir haben auch ein nett Mädchen getroffen, sie hat als Hostess gearbeitet. Am Nachmittag haben wir ein altes Koloster besuchen, aber ich habe es langweilig gefunden. Um 16 Uhr haben wir abendgegessen,das ist fein gewesen. Dann sind wir mit einem alten Bus nach Hause gefahren.

Kicsit átfogalmaztam,mert nagyon sok volt a szóismétlés. Egyébként figyelj arra hogy csak 1 múlt időt használj és váltogasd a kettőt egy szövegkörnyezeten belül

2015. márc. 7. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

A második mondatban a város (e Stadt)tárgy esetben kéne

Egy szép várost látogattunk meg (Wir besuchten eine schöne Stadt) Zuerst sahen wir hohe Berge(Először magas hegyeket láttunk) Dann besuchten wir eine alte Kirche

(Utána egy régi templomot néztünk meg) Wir trafen ein nettes Mädchen (tárgy eset) Am Nachmittag besuchten wir ein Kloster, was ziemlich langweilig war Um sechzehn Uhr aßen wir Abendbrot (délután négykor megvacsoráztunk)

2015. márc. 7. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Én egyszerű múltban írnám az egészet az első mondat kivételével, mivel ez egy elbeszélés - de persze attól

(is) függ, mi volt a feladat Az utolsó mondat akkor úgy lenne, h Dann fuhren wir mit einem alten Bus nach Hause

2015. márc. 7. 11:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2015. márc. 7. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!