Aki tudja leirja a megoldást? (angol) 5-ős jár érte akinek hibátlan!
i still felt ill when .... (ide kell egy szo majd ... al jelolom)this morning!
I....in bed and Mum ......some medicine for me. It... horrible.YUK!
Dad.... me a model aeroplane,but I didn't make it,because the dog....the glue. stupid dog
The dog was ill today,too Jame got some glue for me and I..... the aeroplane.
I... better today, so I ...... to get up.I.... Tv in the living room in the afternoon I.... aeroplane. I.... my medicine again.YUK!
I was boring today I... letter to my penfriend and..... to some CD-s. Grandma.... to see me in the afternoon. she... on my aeroplane and.... it! HUH!
Ben and Connor .... to football match today! I...to go,too but Mum ..... "no". I.... on the computer and..... some comics.
It's boring at home. but it's monday tomorrow and i can go back to school.Great!
Ha ez segít ez a címe a lapnak: Reguar and irregular verbs
koszonom aki segít!
Csak hogy neked is kelljen egy kicsit dolgoznod vele...a szavakat megadom, de te találd ki a helyes alakját! :)
1. wake up
2. be
3. bring
4. taste
5. buy
6. eat
7. finish/build
8. feel
9. be able
10. watch
11. I....aeroplane talán a play akar lenni, de nem teljesen értem hogy áll össze az a mondat
12. take
13. write
14. listen
15. come
16. step
17. break
18. go
19. want
20. say
21. play
22. watch
Sok sikert ;)
nem tudom ezt az anyagot,és már jopár rossz jegyet beszereztem belőle hiába tanulom meg nem megy.
utolso koszi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!