Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Pénteken biológia dolgozat....

Pénteken biológia dolgozat. Témazáró. Nekem mindig 3as lesz. Mindig elolvasom újra az összes anyagot, fel is mondom, készítek táplálékláncot stb. és mégis 3as lesz. Mit csinálok rosszul? Ti hogy tanultok témazáróra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem angolból volt ilyen gondom. A tanárom már édesanyám is tanította, utálták egymást, így elkönyvelte, hogy na akkor a fiát se fogom szeretni. Tudta, hogy tudom, így ha tanultam ha nem hármast kaptam. Meguntam, külön tanár, 3-ban nyelvvizsga meg előrehozott érettségi. 4-ben láblógatás.

Ha ennyire aggaszt a jegy, járj szakkörre. Én biosz hármasért anno összetettem a kezem. Hál' Istennek, műszakin nem sűrűn látom ... irodalmat sem.

2010. febr. 14. 11:24
 2/2 anonim válasza:
atomfiziuks akarsz lenni vagy orvos?bőven jó a 3-as.nem kell annál jobb.hameg neked valamiért mégis, és a tanárral nemtudsz mit kezdeni akkor minden másból javíts.csaknem lesz akkora ge.ci, hogy csak ő adjon "rosz" jegyet
2010. febr. 24. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!