Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Számviteli feladattal kapcsola...

Számviteli feladattal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Ezekre a kérdésekre mik a megoldások? (többi lent)

Figyelt kérdés

B/ feladatrész

Milyen szabályzatokat kell elkészíteni a számviteli politika keretein belül?

C/ feladatrész

Soroljon fel legalább 3 db olyan információt, amit az üzembe helyezési jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell!

D/ feladatrész

Soroljon fel legalább 3 db olyan területet, amit a Leltárkészítési és leltározási szabályzatban kell szabályozni!

E/ feladatrész

Soroljon fel legalább 3 db konkrétumot, amit a Számviteli politikában (nem a kapcsolódó szabályzatokban) kell szabályozni!

F/ feladatrész

Hogyan kell könyvelni az anyagkészletekkel kapcsolatos beszerzéseket, ha a vállalkozás nem vezet nyilvántartást (A/1) a vásárolt készletekről?

G/ feladatrész

Hogyan kell megállapítani az anyagkészletek fordulónapi értékét, ha a vállalkozás nem vezet nyilvántartást (A/1) a vásárolt készletekről?

2015. márc. 1. 11:16
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
na ezért büfé a PSZV...
2015. márc. 1. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért is büfé? kedves válaszoló? hm?
2015. márc. 17. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
mert ilyen egyszerű kérdésekre nem tudják maguktól megkeresni a választ az odajárók
2015. márc. 17. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
szerinted ez az egy ember minősíti az összes többit? a másik meg az,hogy attól még ,hogy itt teszi fel a kérdést nem jelneti azt,hogy könnyű lenne a szak. csak azért mondom,mert én is PSZ-t tanulok és nagyon nehéz,minden nap tanulok rá 4-5 órát ahogy időm engedi és így is a vizsgáim fele nem sikerül mert olyan számítások vannak,beugrók elmélet...na mindegy. keress rá,hogy mennyire keresett ez a szakma és hogy mennyire nehéz is. mert nem tudom akkor neked mi a nehéz ha ez büfé. agysebész talán ..
2015. márc. 18. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
hát szerinted akkor egy mérnökin mennyit kell számolgatni?
2015. márc. 18. 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Most kezdtem el a szakot,így minden új nekem.

Mielőtt feltettem a kérdést,előtte elkészítettem a saját verziómban a megoldást. Egyszerűen csak ellenőrizni szerettem volna,hogy jól oldottam-e meg.

Nem értem,hogy miért nem lehet normálisan válaszolni,nem kell egyből kiakadni.

Ha nem tudod rá a választ,akkor semmi baj. Vagy ha tudod,de nem akartál rá válaszolni,azzal sincs semmi gond.

Erről ennyit,nem kívánok ezzel az üggyel foglalkozni. A kérdésem immár tárgytalan.

2015. márc. 19. 01:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Kösz
2019. febr. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!