Tudnátok segíteni történelemből?
Figyelt kérdés
Kicsit bővebben: Nemrég kaptunk egy olyan házit, hogy írni kell (kézzel/géppel is lehet) egy 3 oldalas szöveget, amelynek a témája: római kori emlékek Baranya megyében. A végén pedig szerepelnie kell a forrásnak, ami alapján dolgoztál (legyen ez mondjuk egy könyv címe, vagy a weboldal neve). A kérdésem pedig az lenne, hogy honnan tudok információkat szerezni, milyen könyvekből, vagy inkább weboldalakról. Hozzáteszem, hogy könyvtárban is voltam már, semmit nem találtam ebben a témában. Ti miket foglalnátok bele, milyen dolgokról írnátok? Válaszotokat előre is köszönöm! :)2015. febr. 23. 18:23
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
előző vagyok.
A pécsi római fürdő maradványt, mindenképp bele írnám a helyedbe :$
3/5 A kérdező kommentje:
Direkt gondoltam, hogy az első válasz ez lesz :D Egyébként meg jó ötlet az előző válaszban írt dolog, megfogadom. :) Még valami ötlet?
2015. febr. 23. 20:04
4/5 anonim válasza:
még mindig én, de csak mert oda vagyok Pécsért meg Baranya megyéért és így én is megismerhetem jobban :)
Amikről írhatsz:
-Szent István téren és környékén elterülő római temető területén feltárt ókeresztény sírok.
-dzsámi
-Idrisz baba türbéje
Sok van :D van egy pdf a találatok közt, abban minden benne van részletesen ;)
5/5 anonim válasza:
Baranya Megyei Önkormányzat ezt keresd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!