Ebben például a te kérdéseidre is megtalálod a választ.
Viszont ne várd, hogy mi csináljuk meg a házi feladatodat. Szakadj le a facebookról fél órára, és hajrá.
2015. febr. 18. 19:01
2/8 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy kerested mindenhol és nem találtad! Pl: "Hogyan mozognak és lélegeznek a kétéltűek?" beírtam Google-be hogy kétéltűek, első találat a wikipédia, ott van a légzés. Ha megbocsátasz, nem linkelem be neked.
2015. febr. 18. 19:07
3/8 anonim válasza:
4.A kétéltűeknél jelent meg először a szárazföldi helyváltoztatásra alkalmas 5 ujjú végtag és a légköri oxigén felvételét szolgáló tüdő. Alkalmazkodásuk a szárazföldi élethez még tökéletlen. Kültakarójuk nem nyújt elegendő védelmet a kiszáradás ellen. Tüdejük légzőfelülete kicsi, ezért bőrükön át is lélegezniuk.
2015. febr. 18. 19:07
4/8 A kérdező kommentje:
Aj, nem tudjátok az itteni tanítási rendszert. Ott Magyarországon mindent a seggetek alá raknak,itt föl kell találni magunkat, mert ha nincs házi, akkor fölpofoz a tanár!!!
2015. febr. 18. 20:26
5/8 anonim válasza:
hol laksz?
2015. febr. 18. 20:38
6/8 A kérdező kommentje:
Vajdaság
2015. febr. 18. 22:20
7/8 anonim válasza:
Szárazföldi gerincesek
hüllők, madarak, emlősök
2015. febr. 18. 23:37
8/8 anonim válasza:
Tökmindegí hol laksz, tökmindegy milyen a tanítási rendszer. Ha vetted a fáradságot és kiírtad ezt a kérdést, vehetted volna a fáradságot normálisan átböngészni az internetet is. Mert fent van, bármennyire is tagadod. Én is voltam iskolás, nem is olyan régen, nekem is volt biológiám, és én is meg tudtam csinálni a házi feladatomat. És most kapaszkodj meg:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!