Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Meddig tanuljak? Meddig lenne...

Meddig tanuljak? Meddig lenne ideális?

Figyelt kérdés
Most értem haza kerámiáról,úgyh most állhatok neki tanulni..ez még nem is lenne nagy gond,ha nem írnék holnap 4 tantárgyból is,és nem lennék ilyen hulla fáradt.(már 2 napja nem aludtam..) Már megittam 0,5 l zöld teát mivel az valamennyire élinkít,de meddig tanuljak ma este,hogy hnap ne legyek fáradt?nem akarok éjfélnél tovább fenn maradni,mert fél6-kor már kelek..
2010. febr. 11. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyál kólát, az fenntart.
2010. febr. 11. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Fel kéne állítanod 1 fontossági sorrendet. Ne is haragudj, de nagyon buta vagy. Holnap 4 dolgozatod lesz, gondolom egyikre sem tudsz gyakorlatilag semmit, ha ilyenkor ülsz le tanulni. Tegnap kettőre bőven felkészülethettél volna. Másik, elmész kermáiára, gratulálok, az érettségiged nem arra fogod kapni. Ha ma kihagytad volna, még nehezen, de arra a 4 dolgozatra is viszonylag rendesen tanulhattál volna.

Ellenben ha most éjszakázol és félálomban próbálod a fejedbe vésni az anyagot, nem sok marad meg és holnap még kialvatlanabb leszel. Gondolkodnod kéne előbb.

2010. febr. 11. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
hogy sikerültek a dogák? =)
2010. febr. 12. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

3 red bull segít, én is azzal szoktam

am nekünk sokszor van olyan h egész héten minden nap írunk 3-4 tz-t vagy dogát és akkor előző nap nem tudunk tanulni a holnaputáni dogákra.. meg az is elég szr h 5kor érek haza minden nap...

2010. febr. 12. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!