Szakdolgozatot kellene írnom az ember immunrendszeréről, de nem tudom, hogy hogyan állítsam fel a munkám. Tudnátok segíteni?
Szakdolgozatot főiskolán/egyetemen kell írni, a kérdésből kiindulva te még csak gimis lehetsz.
Ha felsőoktatásban tanulsz, akkor egyrészt kellene hogy legyen némi ötleted, másrészt kell, hogy legyen konzulensed, akinek az a dolga, hogy segítsen.
A téma egyébként is túl tág. Arról nem is beszélve, hogy azt sem árultad el, mégis milyen szakon vagy....
Igen, gimnazista vagyok... már csináltam szakdolgozatokat, nem úgy van, hogy nincs tapasztalatom bennük, de sajnos a biológiatanárnőmet egyáltalán nem lehetne segítőksznek nevezni, és címnek is csak annyit adott, h "az ember immunrendszere". Ezért is kérem a segítségeteket, hogy ti hogy kezdenétek neki?
Szerintem, ha már nem emelt ki semmilyen részét, akkor egy átfogó témájú munkát várna el...
Amiről te beszélsz, az nem szakdolgozat, hanem egy egyszerű házi dolgozat vagy beadandó. A szakdolgozat egy kissé más.
Elolvasol pár könyvet, összeszeded és rendszerezed a lényeget, majd leírod. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!