Mit tudnék irni abba a fogalmazásba hogy jézus a kedvenc bibliai hősöm?
mer' vizen járt meg csinált halat az 5000 fazonnak, meg feltámadt meg hasonló szuperhősös dolgokat csinált
meg mer' rendes dógokat mondott hogy szeresd felebarátodat meg légy rendes idegenek fiaival meg a szamaritánusokkal meg hasonlók, szal kóser volt az arc
Azt hogy azt tanította hogy ne házasodjanak meg hagyják el a családjukat ha tanítványok akarnak lenni azt ne írd bele, nem szeretik hallani
De most mi ebben a nehéz? :D
max. az ha tényleg valaki mást jobban szeretsz, mondjuk Sámson tényleg poénosabb volt, hogy összekötött 300 rókát és meggyújtotta őket, meg hogy lekaratéjozott mindenkit (1000 főt) szamárálkapoccsal.
De ilyeneket Jézus is csináld, megátkozta a fügefát mert az nem akart teremni, meg kinyírta a disznókat (a Légió démont beléjük rakta, aztán vízbe fullasztotta őket).
Mit nem lehet rajta szeretni? írd le, hogy milyen menő csodákat csinált és milyen rendes pofa volt mindenkivel, meg hogy miért, és kész vagy. A legegyszerűbb téma a világon. amúgy is ezt akarják tőled hallani.
Mert nagyon bölcs volt, az embereket három évig
tanította, virágvasárnap a nép királyt megillető tisztelettel fogadta. Azt hitték róla, hogy ő lesz Zsidóország (új) királya, aki megszabadítja a zsidó népet az ellenségtől. De Jézus nem akart földi király lenni " Én király vagyok, de az én országom nem e világból való" (Ján.18.,36)
Jézus nevét mindenképpen nagy kezdőbetűvel írd -
Tulajdonnév -
Jézus példát is mutatott
Azt mondta tanítványainak mikor Júdás az utolsó éjszakán elosont, hogy a zsidó tanács szolgáit Mestere ellen vezesse "Szeressétek egymást, amint én is szerettelek titeket" - Nem futamodott meg, pedig a római helytartó Pilátus is ártatlannak nyilvánította, mégis félelemből, emberi gyöngeségből halálra ítélte -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!