Nem értem ezeket a feladatokat hogy kell ezt csinálni?
Figyelt kérdés
nem értem hogy kell el se magyarázza de azért csináljuk meg,és ugy holnap meg irunk.
megoldaná nekem ezeket valaki,vagy segítene..?
2010. febr. 9. 15:16
1/6 anonim válasza:
ró=R*A/l (fajlagos ellenállás=vezető ellenállása szorozva a vezető keresztmetszetének és hosszának hányadosával)
R=U/I (R az ellenállás, U a feszültség, I az áramerősség)
Úgy nézem csak ezt a két darab képletet kell használni. Plusz egy kis matek: átmérőből hogyan kell területet számolni kör esetén?
A fajlagos ellenállás értékét pedig megtalálod a négyjegyű függvénytáblában az egyes anyagok esetén.
A rajzos feladathoz pedig olvasd el a tankönyvedben a soros és a párhuzamos kapcsolást, és menni fog.
2/6 anonim válasza:
Amúgy ma adta fel és holnap már dogát akar íratni? Vagy hh mindenkinek utolsó nap jut eszébe, h nem érti? (Minden házi feladat kérdésnél ott van, h "holnap dogát írunk"..)
3/6 A kérdező kommentje:
okéé megprobálom köszi:]
2010. febr. 9. 15:30
4/6 A kérdező kommentje:
hát nekünk ma jelentette be hogy dolgozat és szerintem,2 óránk volt amin ilyen feladatokat vettünk de csak fel Bässza a táblára és kész.
2010. febr. 9. 16:03
5/6 anonim válasza:
Most már azért boldogulsz velük?
6/6 A kérdező kommentje:
nem:/ és holnap ezek a feladatok lesznek:S valaki leirná nekem a számolást?
2010. febr. 9. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!