S. 0. S! Gárdonyi Géza Egri Csillagok című könyvéből, mik a VALÓSSÁGOS/Hiteles események/szereplők?!
az EGÉSZ könyvből kéne! Ne csak úgy fejből írjatok! (úgy én is tudom) adtok valami LINK-et?!
Elolvastam már a könyvet sokszor, de nem vagyok történelemtudós hogy ilyenekre tudjak válaszolni!
SEGÍTSETEK!
Szia!
Nem teljesen tiszta nekem a központozásod, így most nem vagyok biztos benne, hogy szeretnél-e linket, vagy a linkelők menjenek a manóba.
Szerintem az egész könyvből másnak is ugyanolyan nehéz kiszedni a valósakat - hiába olvasta (mostanában vagy ki tudja, mikor) -, mint neked (kivéve persze, ha mondjuk magyartanár az illető, és évről évre tanítja:))
Nem nagy szám, de kezdésnek talán megteszi a Wiki (később hátha hoznak jobbakat).
Úgy látom, az olvasónaplopó blogon is oda van, ha valaki valós
(nem tudom, milyen géped van, nekem pár másodperc után bejön egy reklámoldal, de ha rákattintok a vissza gombra, és közlöm vele, hogy igenis ott akarom hagyni, akkor visszamegy a blogra, és utána nincs gond -- ha jól látom, dokuként is letöltheted - sok sikert a kutakodáshoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!