Hogyan kell írni irodalom esszét az ember tragédiájából?
Figyelt kérdés
fogalmam nincs az egészről azt mondta majd ad egy témát mondjuk az egyik színt és 2 oldalt kell írni,hogyan kell egyáltaalán felosztani mit irok a bevezetésbe meg ilyenek,néztem már a neten de nem találtam semmit,ha esetleg valaki elmagyarázná vagy linket küldene nagyon megköszönném!!! idióta tanárunk van és semmit nem magyaráz el....2010. febr. 6. 11:03
11/13 A kérdező kommentje:
senkit nem kértem meg hogy megirja helyettem,ja amugy mellesleg igen nekem szokásom megmozdítani a seggem,nem úgy mint itt egyeseknek akik magukból indulnak ki:D:D:Dszánalom
ja és nem ártana elolvasni az oldlnak mi a CÍME ajánlom figyelembe!! KÉRDÉSEK!! ha nem tudsz válaszolni csak cinkelni akkor senkit sem érdekel a dumád...na pápá
2010. febr. 8. 20:53
12/13 anonim válasza:
Na jó, ez a csaj gáz.
Jó nagy pofád van, hallod.
13/13 anonim válasza:
Bekezdésnek körülírod azt a kort amelyben született a mű.
A lényegi részben kritikai elemzést írsz arról a látásmódról, melyet a szerző alkalmazott.
Záró részben pedig kifejted milyen történelmi kontextus volt akkoriban és kiknek szólt a mű valójában.
Bocs én ezzel a módszerrel éltem és nekem nem egyes lett a vége, hanem a másik vége, igaz nem egy oldalon írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!