Ez a házi feladatom, de sajnos nem értem. Valaki segítene? (lent)
"Na ilyet nem vettünk"
Az egész iskola arról szól, hogy képes legyél olyan feladatokat is megoldani, amit konkrétan ugyanúgy nem vettetek. Mivel a világban létező 350000 0000000 0000000-féle feladatot még elmondani sem lehet az iskolában, nemhogy mind megoldani.
De ha megtanulsz gondolkodni, akkor van esélyed.
Amúgy tedd ki ide a feladatot, és adunk pár ötletet.
Csak hogy tisztázzam a dolgokat, engem hidegen hagy ez az egész mechanika, nem emiatt jöttem ebbe z iskolába és nem s lesz rá szükségem soha. A tanárunk, azaz "tanárunk" semmit sem tanít, ezt az anyagot úgy adta át hogy bejelentette, ad egy oldalt, olvassuk el ás dolgozzuk fel. Majd egész órán laptopozott. Ezutánórán kiadott egy feladatot, azt megtudtam oldani, de mivel hetente van és azóta eltelt 2 hét szünet, el is felejtettem amit akkor sikerült megértenem.
A feladat itt van, nagyon hálás lennék érte ha valaki segítene nekem, hogy hogyan is kéne elindulnom pontosan és hogyan kéne megoldani. Első lépés hogy komponensekre bontom a ferde beesésű erőt? és aztán? Gondolom ábrázolnom kéne a nyíróerő ábrát úgy hogy f1,f2,f3 (és a fersén ható erőt is ide kell venni?) hosszúságát egmás alá mérem, veszek egy o pontot és meghúzom a vektorok végpontainál. majd csúsztatással dolgozom az ábrán. vagy nem?
Előre is hálás köszönetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!