Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen képet tudnék csinálni?...

Milyen képet tudnék csinálni? A témakör: a rohanó világ!

Figyelt kérdés
média órára 10 képet kellene csinálnom.ha van ötletetek kérlek segítsetek.fontos lenne!
2010. febr. 2. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

pl ha budapesten élsz, lemész a metrómegállóba és mikor az emberek leszállnak a metróról, csinálsz képeket a nagy tömegről. vagy forgalmas tereken is lehet ilyet.

vagy pl elmész egy olyan helyre ami úgy szintén forgalmas, és lefotózol az előtérben egy olyan dolgot ami úgymond "állandó", akár egy tárgyat vagy bármit, és a háttérben meg a siető emberek, autók lennének. valami ilyesmi dologban gondolkodnék én :)

2010. febr. 2. 18:22
 2/5 anonim válasza:
Ami így hirtelen eszembe jut,az pl: egy forgalmas útkereszteződés,vagy közlekedési dugó,zsúfolt járda stb.Én ilyen képeket készítenék!
2010. febr. 2. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Iskolába, munkába siető emberek, zsúfolt vonat/metró/busz/troli,/villamos/hév vagy amilyen tömegközlekedési jármű van felétek. Gyorsétterem.
2010. febr. 2. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:

én is ilyesmikre gondoltam.de nem tudom h ezeken kívül még mit lehetne.nem szeretném h mind a 10 kép ugyanolyan legyen:D

köszönöm a segítséget.

2010. febr. 2. 18:37
 5/5 anonim válasza:
metró,bevásárló központ,forgalmas út (autópálya,útkereszteződés,forgalmi dugó), sétáló utca, pályaudvarok...van ebben azért potenciál ;)
2010. febr. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!