Akármilyen verset megírok!?
Figyelt kérdés
Gyakran látok olyat, ami valamilyen versírással kapcsolatos, pontosabban egy verset kell írni... én szívesen segítek mindekinek a versírásban, ÍRJATOK NYUGODTAN, ha van ilyen házitok!2014. dec. 5. 14:11
1/5 WTFB válasza:
Helló!Ez nem éppen házi hanem egy Nori nevu lanynak kene egy szerelmes verset irnod!Elegge surgos es fontos.Azt irsz amit jonak latsz csak kerlek irj egyet es kuld el koszi elore is.(tabrol irtam azer nincs ekezet sry)
2/5 anonim válasza:
Mikulás bulira
gergő,röpladázik,weakboardozik, amerikai focizik. vices jó fej ezzekből valami vers szwerű????
3/5 bogapetra válasza:
Szia mikulásra kéne verset írnom de az a baj hogy holnapra és semmi ötletem léci segíts.
Lányt húztam a neve Dorina de én csak dorcinak vagy anyunak hívom szereti az 1D-t jó halgatóság és nagyon jó barát.Remélem tudsz segíteni
4/5 anonim válasza:
Heisenberg-féle határozatlansági reláció, mint a pozitivizmus lehetetlensége
5/5 anonim válasza:
a függvényvizsgálatról szeretnék egy verset kérni. küldöm a szüleimnek,barátaimnak és mindenkinek,aki szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!